Top

Welkom op Geurenpaleis

GEURENPALEIS en SCENTDELIGHT
zijn gebundeld en heten u welkom!


**************


**NIEUWS-NIEUWS-NIEUWS**

Geurenpaleis heeft een dochter en ze heet:


SweetScent.NL
Klik op het logo en laat je verrassen door de prachtige geurrijke artikelen die SweetScent je bieden!

**************
Achter elk deurtje heeft dit geurenpaleis een ander geurtje, geeft scentdelight u de mogelijkheid om uit honderden geuren te kiezen, en vanaf nu is sweetscent de aanvulling en hagelnieuwe dochter voor al uw geurrijke cadeaus.

Geurenpaleis en Scentdelight blijven in deze website gebundeld, SweetScent en Geurenkadohuis hebben een prachtige eigen website gekregen.

Geurenpaleis heeft zich als doel gesteld om zoveel mogelijk verschillende geuren bij elkaar te brengen die gebruikt kunnen worden om te vangen in een waxmelt, flesje, potje, bruis, creme, spray, olie enz. enz..

SweetScent heeft als doel om zoveel mogelijk prachtige geurende artikelen bijeen te brengen die al kant en klaar zijn. Dit begint met prachtige kaarsen, waxmelts, geurzouten en zal een steeds groter en wisselend assortiment worden.

Is een artikel even niet voorradig, dan laten we dat zo snel mogelijk weten, indien mogelijk maken we het door u bestelde of als het in backorder staat geven we dat ook door.

Kortom, twee prachige huizen en paleizen vol geuren, deuren en creaties dat dagelijks meer keuze en een steeds ruimer assortiment zal hebben!

Klik op het logo en laat je verrassen door de prachtige geurrijke artikelen die SweetScent je bieden!


Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen, like ons op Facebook!


Facebook op Geurenpaleis

Alle op deze website vermelde teksten en afbeeldingen:©www.geurenpaleis.nl !!
©2012-2019

Nieuwe producten