Top

Aloe Vera Gel 98%

  • Aloe Vera Gel 98%
4,25


Geurenpaleis heeft hoogwaardige Aloe Vera Gel 98% met iets Glycerine voor uitwendig gebruik opgenomen. Een mooie, heldere, gel die alle voordelen van verzachtende aloë vera en vochtinbrengende glycerine herbergt.

Bij het gebruiken voelt ze lekker verkoelend aan en ze kan een kalmerende en rustgevende werking geven, vooral na het zonnebaden waarbij de huid is blootgesteld aan overmatig zonnen.

Ze is te gebruiken voor het hele lichaam, ook in het gezicht, behalve voor inwendig gebruik. Daar zijn andere Aloë Vera producten voor op de markt die Geurenpaleis niet in haar assortiment heeft.

Als u de gel gaat verwerken, verwarm haar niet, als u een toevoeging gaat verwerken, roer dit er koud door, en blijf voorzichtig roeren tot een mooi homogeen mengsel is ontstaan. Parfum- of etherische olien kunnen de gel troebel maken en de viscositeit verminderen. Bedenk voor je doet, gebruik alleen geuren en kleuren die geschikt zijn voor gebruik op de huid.

Het maximaal aangeraden percentage voor bloemenwater is: 2%, voor een olie 1% en geurstof 2%. Essentiele olie kan misschien wat meer, echter test dit eerst uit in kleine hoeveelheden.

Deze gel is vrij van: PEG's, Sulfaten, Parabenen, Phtalaten, Gluten, Petroleum of afgeleide daarvan, dierenproeven en kinderhandjes.

Inhoud: 50 gram.

INCI: Aloe Barbadensis Extract, Aqua, Alcohol Denat., Pentylene Glycol, Glycerine, Carbomer Triethanolamine, Tetrasodium EDTA.

 Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code