Top

Geurbranders

Bal Antraciet Aromalamp
Bal Antraciet Aromalamp
Aromalamp antraciet in balvorm voor het verdampen van geurolie of voor uw waxmelt. Eenvoudig maar onmisbaar. Een waxinelichte onderin, water met een geurolie of een melt zonder water, kaarsje aan en de door u gekozen geur verspreidt zich door uw huis.
€ 11,95
Bal Brons Aromalamp
Bal Brons Aromalamp
Aromalamp Brons in balvorm voor het verdampen van geurolie of voor uw waxmelt. Eenvoudig maar onmisbaar. Een waxinelichte onderin, water met een geurolie of een melt zonder water, kaarsje aan en de door u gekozen geur verspreidt zich door uw huis.
€ 11,95
Bal Ecru Aromalamp
Bal Ecru Aromalamp
Aromalamp voor het verdampen van geurolie of voor uw waxmelt. Eenvoudig maar onmisbaar. Een waxinelichte onderin, water met een geurolie of een melt zonder water, kaarsje aan en de door u gekozen geur verspreidt zich door uw huis.
€ 11,95
Bal Metaalzwart Aromalamp
Bal Metaalzwart Aromalamp
Aromalamp Metaalzwart in balvorm voor het verdampen van geurolie of voor uw waxmelt. Bedrieglijk eenvoudige vormgeving, maar mooi en totaal onmisbaar. Een waxinelichte onderin, water met een geurolie of een melt zonder water, kaarsje aan en de door u gekozen geur verspreidt zich door uw huis.
€ 11,95
Kegel Brons Aromalamp
Kegel Brons Aromalamp
Aromalamp Bronskleur in kegelvorm voor het verdampen van geurolie of voor uw waxmelt. Eenvoudig maar onmisbaar. Een waxinelichte onderin, water met een geurolie of een melt zonder water, kaarsje aan en de door u gekozen geur verspreidt zich door uw huis.
€ 11,95
Kegel Ecru Aromalamp
Kegel Ecru Aromalamp
Aromalamp Ecrukleur in kegelvorm voor het verdampen van geurolie of voor uw waxmelt. Eenvoudig maar onmisbaar. Een waxinelichte onderin, water met een geurolie of een melt zonder water, kaarsje aan en de door u gekozen geur verspreidt zich door uw huis.
€ 11,95
Zoutsteen Aromabrander Voorlopig niet leverbaar
Zoutsteen Aromabrander
Aromalamp met Zoutsteen, een prachtige lamp voor het verdampen van geurolie of voor uw waxmelt. Mooie vormgeving en totaal onmisbaar. Een waxinelichte onderin, water met een geurolie of een melt zonder water, kaarsje aan en de door u gekozen geur verspreidt zich door uw huis.
€ 13,95