Top

EcoSoya Wax Q210 [CB135] voor cups, glaasjes e.d. vanaf 250 gram

  • EcoSoya Wax Q210 [CB135] voor cups, glaasjes e.d. vanaf 250 gram
3,45
Product is voorlopig niet leverbaar

Deze was komt voorlopig niet terug in het assortiment. De kwaliteit is te sterk wisselend. Wij van Geurenpaleis hebben wel een vervanger voor deze zachtere versie dat is de Bio-Soja. Die heeft nagenoeg dezelfde eigenschappen en is geschikt voor potjes, glaasjes en massagekaarsen.

EcoSoya Q210 is de opvolger van de EcoSoya CB135. Uit vele testen is gebleken dat deze nieuwe was zich toch iets anders gedraagd dan de voorgaande in de eindproducten. Ze hard goed uit, echter geeft ze wat sneller problemen met het gebruik van pitten. Er dient per 7 - 8 cm. breedte van de container/glas een waxpit gebruikt te worden.

Voorheen was de EcoSoya CB135 een wassoort die uit vlokken bestond, nu is de EcoSoya Q210 met hetzelfde uiterlijk als EcoWax Q210 een was die uit pastilles bestaat. De pastilles is een enorme vooruitgang, ze is gemakkelijker te wegen en ze plakt minder snel tot een grote massa. De pastilles zijn crème kleurig en ze smelten net als de *ouderwetse* soja wax die u gewend was.

Deze 100% zuivere soja wax van topkwaliteit mengt zeer goed met geur en kleur. Kan gebruikt worden voor potjes, glaasjes, melts en massagekaarsen. Smeltpunt ongeveer 62°C.

Deze soja wax is wel geschikt voor massagekaarsen.

Inhoud: vanaf 250 gram.

Of ze langdurig leverbaar zal zijn, de tijd zal het leren, de leverancier levert mondjesmaat uit, daarom hebben wij als alternatief ook de: Koolzaadwas, zij is voldoende leverbaar.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code