Top

Kleurstoffen en Mica's

Geurenpaleis heeft diverse soorten kleurenblokjes en Mica Poeders in haar assortiment opgenomen. Momenteel zijn wij de kleuren in categorien aan het indelen en de benodigde informatie aan het verzamelen om u goed voor te lichten. De kleurblokjes Basic zijn volledig geplaatst. Uit de Luxury serie, die zijn van uiterlijk een tikje anders maar in werking precies  hetzelfde, wij hebben wij nu een zestal kleuren ontvangen en zijn inmiddels bestelbaar. De Mica poeders volgen spoedig, echter willen wij volledige informatie plaatsen alvorens een kleur aan te bieden.

Misschien leuk te weten dat de Luxury serie blokjes handgemaakt zijn door een team mensen met een beperking. Dit heeft als gevolg dat ze soms in vorm wel af kunnen wijken, maar dat maakt het eindresultaat niet minder. Ook heeft dit ons er toe aangezet deze blokjes in ons assortiment op te nemen en verder uit te gaan breiden.

De kleurblokjes zijn uitermate geschikt voor het kleuren van kaarsen en melts. Kleurblokjes zijn beslist niet bedoeld en ongeschikt voor het gebruik in parfums, cremes, nagelgels e.d. Er zijn vele kleuren en de kleurenblokjes zijn zeer handig in gebruik. Een blokje weegt ongeveer 15 gram en is voldoende voor het kleuren van 7 tot 9 kg was. Verwarm eerst de was tot ongeveer 75 - 80 graden, en voeg dan de kleur toe en als laatste de eventuele geur als het mengsel afgekoeld is naar 60 - 65 graden. Voor een impressie van de kleur zie de afbeeldingen al kunt u door het mengen van de kleuren zelf nog veel meer kleuren maken. Uiteraard is het onmogelijk om een kleur volledig overeenkomstig in beeld te brengen, de kleurenkaart is een impressie, en zal op ieder beeldscherm een tikje anders zijn.

Mica Poeders zijn uitermate geschikt voor het gebruik in zeep, badbruis, nagellak, eigenlijk bijna alle cosmetische producten, zelfs voor het gebruik op de lippen. Echter een kanttekening, sommige mica poeders raden wij af voor het gebruik op ogen en lippen, dit staat dan ook per kleur apart aangegeven. Mica poeder is uitermate sterk, een kein beetje gaat lang mee.

Klik eenvoudig op een van de onderstaande categorien om zo bij uw gezochte kleurartikel te komen.


Kleurblokjes Basic Kleurblokjes Luxury Mica Poeders