Top

Pure Lamp[e] Vloeistof 1 ltr

  • Pure Lamp[e] Vloeistof 1 ltr
12,95

Pure Lamp[e] neutrale vloeistof voor de Pure Lamp[e] én voor alle andere katalytische lampen zoals die van Lampe Berger, Lampair en Ashleigh & Burwood. Pure kost gemiddeld slechts de helft van wat die merken u laten betalen!

De diverse fabrikanten en leveranciers van katalytische lampen willen u graag doen geloven dat hun lampen alleen goed werken met de door hen geleverde vloeistof, dat is echter een fabeltje. U kunt vloeistoffen van het ene merk met een gerust hart in een ander merk lamp gebruiken. Dit geldt zeker voor onze vloeistof Pure. Deze is zo zuiver en neutraal dat u hem behalve voor het reinigen van de lucht ook kunt gebruiken om een vervuilde brander te reinigen en te ontdoen van een eerder gebruikte geur. Ook is Pure bijzonder geschikt om een kant en klare geurvloeistof te verdunnen en zo minder sterk te laten ruiken (waarmee een veelgehoorde klacht letterlijk wordt opgelost). Uiteraard levert verdunning u ook een belangrijk financieel voordeel. Want Pure kost gemiddeld slechts de helft van andere vloeistoffen.

Let op, de andere merken verkopen veelal vloeistof per halve liter of minder. Pure wordt geleverd in flessen van 1 liter. Het laat zich uitstekend mengen met zowel etherische olie als geurolie.

Inhoud: 1 ltr.

INCI: Aqua Destillata, Isopropanol, Essence.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code