Top

Klei Groen 50 Gram

  • Klei Groen 50 Gram
2,95

Groene klei (Illite) van Geurenpaleis is een ultra fijne, zongedroogde en krachtig reiniginde klei. Groene klei is de krachtigste van alle kleisoorten die momenteel voor de huidverzorging verkrijgbaar is. Uiteraard moet de klei zongedroogd zijn om haar werking tot volle wasdom te brengen.

Groene klei, ook wel leem genoemd, heeft haar groene kleur gekregen door 100% natuurlijke bestanddelen zoals mineralen, oxyden en hydroxyden.

Wist u dat Cleopatra niet alleen ezelinnemelk gebruikte maar ook groene klei als huidreiniger en bij de behandeling van kleine wondjes? Dit raden wij niet zomaar aan, maar er de Egyptenaren gebruikte leem uit de Nijl bij het mummificeren, de Fransen tegen dysenterie en in Afrika wordt groene klei gegeten tegen maagpijn. Dit zijn allemaal weetjes waar geen rechten aan kunnen worden ontleend, maar het zeg wel iets over groene klei.

Geurenpaleis heeft diverse kleisoorten bijeen gebracht die op zichzelf staand gebruikt kunnen worden of als toevoeging in een verzorgend product. Ook worden onze kleisoorten gebruikt als kleurstoffen in bijvoorbeeld zeep.

Klei kan uitermate goed gemengd worden met: Hydrolaten, Maceraten, Zuiver (Bron) Water, Vette Oliën, Sojamelk, Yoghurt, Thee, Fruit- en of Groentesappen enz. de mogelijkheden zijn legio.

Maak eens een heerlijk masker van:
1 deel groene klei
1 deel zuiver bronwater
meng dit goed door elkaar, het moet lekker smeuig zijn.
Laat het masker zijn werk doen, ontspan en geniet. Verwijder het masker wel voordat zij hard is geworden met warm water doekjes.

Gebruik bij de verwerking van klei geen schalen, lepels e.d. van metaal.

Inhoud: 50 Gram.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code