Top

Kaarsen Kleurstof

Geurenpaleis heeft diverse soorten kleurenblokjes en Mica Poeders in haar assortiment opgenomen. De kleuren in soorten ingedeeld. De kleurblokjes Basic zijn uitermate geschikt en handig voor kaarsen en melts. Uit de Luxury serie, die zijn van uiterlijk een tikje anders maar in werking precies  hetzelfde, wij hebben wij nu een tiental kleuren ontvangen en zijn inmiddels bestelbaar.

Misschien leuk te weten dat de Luxury serie blokjes handgemaakt zijn door een team mensen met een beperking. Dit heeft als gevolg dat ze soms in vorm wel af kunnen wijken, maar dat maakt het eindresultaat niet minder. Ook heeft dit ons er toe aangezet deze blokjes in ons assortiment op te nemen en verder uit te gaan breiden.

De kleurblokjes zijn uitermate geschikt voor het kleuren van kaarsen en melts. Kleurblokjes zijn beslist niet bedoeld en ongeschikt voor het gebruik in parfums, cremes, nagelgels e.d. Er zijn vele kleuren en de kleurenblokjes zijn zeer handig in gebruik. Een blokje weegt ongeveer 15 gram en is voldoende voor het kleuren van 7 tot 9 kg was, echter is dit wel afhankelijk hoe sterk u de kleur wilt hebben. Verwarm eerst de was tot ongeveer 75 - 80 graden, en voeg dan de kleur toe en als laatste de eventuele geur als het mengsel afgekoeld is naar 60 - 65 graden.

Om een idee van de kleuren te krijgen hebben wij een kleurenkaart bijgesloten en u kunt door het mengen van de kleuren zelf nog veel meer kleuren maken. Uiteraard is het onmogelijk om een kleur volledig overeenkomstig in beeld te brengen, de kleurenkaart is een impressie, en zal op ieder beeldscherm een tikje anders zijn.

Bij gebruik van donkere kleuren, zoals zwart, dit is nagenoeg niet haalbaar met kleurenblokjes als er gebruik wordt gemaakt van geurolie, de olie heeft effect op de uiteindelijke kleur.

Mica Poeders zijn ook uitermate geschikt voor het gebruik in zeep, badbruis, nagellak, eigenlijk bijna alle cosmetische producten, zelfs voor het gebruik op de lippen. Echter een kanttekening, sommige mica poeders raden wij af voor het gebruik op ogen en lippen, dit staat dan ook per kleur apart aangegeven. Mica poeder is uitermate sterk, een kein beetje gaat lang mee.

Klik eenvoudig op een van de onderstaande categorien om zo bij uw gezochte kleurartikel te komen.


Kleurblokjes Basic Kleurblokjes Luxury Mica Poeders