Top

Koolzaadwas Hard voor melts en vrijstaande kaarsen

  • Koolzaadwas Hard voor melts en vrijstaande kaarsen
rating 5
(4.8 / 6 Reviews)
3,50

Koolzaadwas heeft een ander uiterlijk gekregen, het is geen poederige korrel meer maar een grotere pastille.

Koolzaadwas, een was gemaakt van Koolzaadolie. Door het ontrekken van vocht en verharden is er van koolzaadolie een prachtige was ontstaan die het milieu minder belast. Onze koolzaadwas is biologisch afbreekbaar en volledig plantaardig. U kent die prachtige velden met gele bloemen wel, zij zorgen voor een was die uitermate geschikt is voor kaarsen, waxmelts, tarts, geurblokjes of hoe ze verder ook genoemd worden.

Onze koolzaadwas houdt de eventuele kaarsenkleurstof uitermate goed vast, ze neemt tot 12% geurolie zeer goed op en hard heel snel uit. Er kan een klein deukje in de cup of mal onstaan, echter is deze heel klein. Verder is de basiskleur creme/wit, volledig geur neutraal, ze is koosjer en heeft geen enkele test op dieren ondergaan, bevat geen genetisch gemanipuleerde en/of giftige stoffen. Indien er toch een vlek op uw kleding is ontstaan kan dit gewoon in de wasmachine.

Waar moet u wel op letten: na het maken van de melts/kaarsen is het net als bij de soywax van belang dat dit niet door de gootsteen wordt gespoeld. Het hard uit en uw afvoeren kunnen verstopt raken. Restproduct of melts die weg kunnen mogen gewoon in de groene bak.

Koolzaadwas bestaat uit een pastille achtige samenstelling en geen vlokken, verder laat zij zich hetzelfde als de soy wax verwerken.

Omdat 100% Koolzaadkaarsen niet branden is er een kleine hoeveelheid Palmzaad was aan toegevoegd. Deze palmzaadwas komt uit milieuvriendelijk, ecologisch verantwoord verbouwde palmolie bronnen.

Ingredienten: Brassica Napus Seed Oilen, Palm Stearine Acid.

Smeltpunt 60°C


Reviews (6)
rating 5 (4.8 / 6 Reviews)

rating 5 Geurenpaleis flikt het weer, een mooi product, werkt prima en geur vermengd zich heel goed.

rating 5 Ook ik ga voortaan de koolzaadwas gebruiken, wat is dat fijn om mee te werken en de prijs is ook nog eens voordelig.

rating 5 Mijn waxmelts worden voortaan met koolzaad van Geurenpaleis gemaakt, veel beter dan de soja was en nog goedkoper ook!

rating 5 Dit werkt fijn, lekker snel uitgehard, cups kunnen rap dicht en geur en kleur worden heel goed opgenomen. Lossen uit de cup gaat bijna beter dan de Pillar........en nog goedkoper ook :-)

rating 5 Wat een fijne wax is dit. Binnen een half uurtje voldoende uitgehard om de cups te sluiten, de kleurblokjes doen het ook heel goed hierin. Na een paar dagen het blokje uit de cup halen gaat ook perfect, ze lost heel erg gemakkelijk. Een Aanrader!! Voor mij geen Pillar Blend Vlokken meer. Geurenpaleis bedankt voor wederom een heel fijn product.

rating 4 Persoonlijk vind ik hem niet fijn voor in de cupjes de was kun je vergelijken met de pillardblend
Word snel hard
Deze was ruikt beter dan de pillard Voor in de mallen is die perfect een aanrader dus voor de piklardblend gebruikers

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code