Top

Linnen Spray Neutraal 50 ml.

  • Linnen Spray Neutraal 50 ml.
2,95

Geurenpaleis Linnen Spray Neutraal om uw favoriete geurtje aan toe te voegen. Wilt u uw linnengoed laten ruiken naar uw favoriete geur? Dat kan, voeg eenvoudig uw geurolie toe aan deze basis spray, even schudden, testen op een onzichtbaar hoekje en klaar.

Hoeveel geurstof moet u gebruiken? Dat is totaal afhankelijk van de sterkte van het geurcomponent en van het type geur dat u heeft gekozen. Begin niet te sterk, bijv. met 3% en bouw dit op naar de gewenste sterkte. Altijd even schudden voor gebruik.

Het moment dat u geurolie of Essentiële olie toevoegd aan een basis linnen spray de vloeistof melkachtig wordt. Zij blijft niet helder. Dit komt omdat onze basis heel weinig alcohol bevat. Hoe hoger het percentage alcohol hoe groter de kans dat zij helder blijft.
Heeft dit effect op de geurcomponenten, nee, of zij nu helder of melkachtig is, het effect en de geur intensiteit blijft hetzelfde. Vindt u dit vervelend, dan kunt u het eindproduct altijd in een ondoorzichtig flesje doen.

Let altijd goed op of u een geur uit heeft gezocht die geschikt is voor linen spray, en ga er altijd van uit dat een dupe van een bekend parfum nooit hetzelfde zal zijn als het origineel. Dit heeft veel verschillende oorzaken, maar de belangrijkste is wel dat geur een beleving is en geen wetenschap. Fabrikanten kunnen beslist nooit een geur exact namaken, ze kunnen wel een beleving maken die dichtbij het origineel is, of er heel sterk op lijkt.

Etherische of Essentiële oliën zijn ook geschikt, let wel dat deze oliën niet gemaakt zijn voor hun geureffect maar voor hun werking en zij een totaal andere geur voortbrengen dat u misschien verwacht.

INCI: Polysorbate 20 en 80, methylchloroisothiazolinone, aqua, sodium laurel sulfate, methylisothiazolinone, disodium cupic citrate, citric acid, ethyl alcohol.

Inhoud: 50 ml.

Geurenpaleis kan nooit aansprakelijk gehouden worden indien u allergisch voor een ingredient blijkt te zijn, wij geven u zo compleet mogelijk de informatie van ingredienten.


Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code