Top

Massage Olie Perfectly Lovable 50 ml.

  • Massage Olie Perfectly Lovable 50 ml.
4,95

Perfectly Lovable Massage Olie van Geurenpaleis is een massage olie van hoogwaardige Jojoba en Amandelolie die verrijkt is met Koninklijke jasmijn, liefdevolle rozen en zinnenprikkelende ylang ylang, aangevuld met een squeeze citroen, wat druppels vetiver en een handvol liefde.

Geurenpaleis is er in geslaagd om een massage olie voor u te laten maken die de beste kwaliteit heeft die je maar kunt wensen. Onze massageolie is een prachtige mix van 90% amandelolie die verrijkt is met 10% jojobaolie. Ze hebben geen waterbasis dus voelen ze niet koud op de huid want er vindt geen verdamping plaats. Bijkomend voordeel is dat ze zuinig in gebruik zijn, heerlijk smeren en lang houdbaar zijn.

Geurenpaleis heeft niet alleen de Neutrale Massage olie, ook hebben wij een serie al gegeurde massage oliën samen laten stellen. Alle klare Massage Oliën hebben dezelfde basis en zijn verrijkt met Essentiële Oliën. Wilt u zelf een geurtje toevoegen dan kan dat, kies dan de Neutrale Massage Olie en meng daar maximaal 3% van een hiervoor geschikte parfumolie of essentiële olie door.

INCI: Prunus Amygdalus, Simmondsia California/Chinensis, Citrus Limon, Jasminium Grandiflorum, Rosa Damasena, Vetivera Zizanoides en Cananga Odorata.

Inhoud: 50 ml.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code