Top

Parfumolie Geschikt Voor:

Geurenpaleis heeft zich veel moeite getroost om alle geuren onder te verdelen in categorien waar de olie wel en niet geschikt voor is. Wij menen u hiermee het zoeken naar een voor u geschikte geur gemakkelijker te hebben gemaakt.

Vele geuren kunnen in meerdere eindproducten, echter zijn ze door ons niet geselecteerd op wat we een *lekkere* geur vinden, maar op het gebruik in een eindproduct.

Bijvoorbeeld, zoekt u een parfumolie waar u waxmelts mee kunt maken selecteer dan Waxmelts of wilt u geurkaarsen maken selecteer dan Kaarsen enz.


Aromabeads Bad en Douche Butters, Crèmes & Lotions Gelkaarsen
Geurbranders [Standaard] Haarverzorging Huid en Massageolie Kaarsen
Katalytische Lampen Lipbalsem & Lipscrubs Potpourri Eau de Toilette - Parfum
Ratan - Reed stokjes & Diffusers Roomspray Smaakolie Waxmelts-Geurblokjes
Wierook cones of stokjes Zeep en Zeepjes

Niet onbelangrijk bij het kiezen van een parfumolie dat een *Type* aanduiding heeft, deze geuren zijn ontwikkeld en samengesteld door onderzoek naar een bepaalde bekende geur of parfum, een receptuur wordt door de makers van het origineel niet gegeven. Dit verklaard direct waarom wij spreken van *Type* geuren, zij wijken altijd iets af, soms een beetje, soms wat meer, maar precies hetzelfde is een *Type* geur eigenlijk nooit. Het kan wel zo zijn dat in uw beleving een geur eigenlijk als hetzelfde wordt ervaren.

Geurenpaleis neemt geen verantwoording indien een geur niet aan uw verwachting voldoet of dat u haar toch niet lekker vindt, daar de mogelijkheid tot het afnemen van een kleine hoeveelheid geboden wordt.