Top

Reed Diffuser Materialen

Geurenpaleis heeft vanaf nu de basis Diffuser materialen, geuren hebben we veel keuze uit en nu is ook de vloeistof en stokjes op voorraad. Laat u niet verleiden door sateprikkers te gebruiken, dit werkt helaas niet omdat dit dicht geperst hout is. Diffuser stokjes, ook wel reed of ratan stokjes genoemd hebben een speciale samenstelling, zij hebben *gootjes* door het hele stokje en zijn daardoor uitermate poreus.

Wat heeft u precies nodig om een fles met stokjes neer te zetten:

-100 ml. diffuser basisvloeistof
- Minimaal 10 ml. geurcomponent, dit kan soms oplopen tot 25 ml. (afhankelijk van de sterkte van de olie), u kunt parfum- / geurolie of etherische olie gebruiken.
- Reed of Ratan stokjes
Een flesje om de vloeistof met de stokjes in te zetten. Eventueel een onderzetter, de vloeistof kan de ondergrond beschadigen.

Wij willen wel graag laten weten dat etherische (essentiële) oliën niet altijd ruiken zoals u verwacht of gewend bent. Als voorbeeld noemen wij Vanille, bij vanille verwachten we die romige en zoetige geur, echter is bij de etherische olie hier geen sprake van. De etherische variant is nagenoeg zonder geur. Het gaat bij etherische olie niet om de geur, maar om de werking. Bij Parfum- en Geurolie ligt dit anders.

Klik hier voor onze geuren geschikt voor Ratan - Reed & Diffusers.
Basisvloeistof voor Diffuser v.a. 100 ml.

Basisvloeistof voor Diffuser v.a. 100 ml.

€ 2,95
Ratanstokjes voor Diffuser v.a. 5 stuks

Ratanstokjes voor Diffuser v.a. 5 stuks

€ 1,75