Top

Roomspray Neutraal 50 ml.

  • Roomspray Neutraal 50 ml.
2,95

Geurenpaleis Roomspray Neutraal om uw favoriete geurtje aan toe te voegen. Wilt u uw ruimte  laten ruiken naar uw favoriete geur? Dat kan, voeg eenvoudig uw geurolie toe aan deze basis spray, even schudden, testen en klaar. Altijd even schudden voor gebruik.

Hoeveel geurstof u nodig heeft is verschillend en totaal afhankelijk van de sterkte van de geur en van de sterkte die u verwacht. Begin bij een geurtoevoeging van 3% en bouw dit op tot u de geur naar uw zin vindt. Overschrijdt nooit de 8% geurcomponent.

Het moment dat u geurolie of Essentiële olie toevoegd aan een basis roomspray de basisvloeistof melkachtig wordt. Zij blijft niet helder. Dit komt omdat onze basis heel weinig alcohol bevat. Hoe hoger het percentage alcohol hoe groter de kans dat zij helder blijft.
Heeft dit effect op de geurcomponenten, nee, of zij nu helder of melkachtig is, het effect en de geur intensiteit blijft hetzelfde. Vindt u dit vervelend, dan kunt u het eindproduct altijd in een ondoorzichtig flesje doen.

Let altijd goed op of u een geur uit heeft gezocht die geschikt is voor roomspray, en ga er altijd van uit dat een dupe van een bekend parfum nooit hetzelfde zal zijn als het origineel. Dit heeft veel verschillende oorzaken, maar de belangrijkste is wel dat geur een beleving is en geen wetenschap. Fabrikanten kunnen beslist nooit een geur exact namaken, ze kunnen wel een beleving maken die dichtbij het origineel is, of er heel sterk op lijkt.

Etherische of Essentiële oliën zijn ook geschikt, let wel dat deze oliën niet gemaakt zijn voor hun geureffect maar voor hun werking en zij een totaal andere geur voortbrengen dat u misschien verwacht.

Volgens de fabrikant kan deze spray ook als bodyspray worden gebruikt, echter is dit volgens de opgave en neemt Geurenpaleis hier geen enkele verantwoording in mocht u een allergische of andere vervelende reactie vertonen.

INCI: Polysorbate 20 en 80, methylchloroisothiazolinone, aqua, sodium laurel sulfate, methylisothiazolinone, disodium cupic citrate, citric acid, ethyl alcohol.

Inhoud: 50 ml.Reviews (0)
Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code