Top

Alle Parfumoliën

Geurenpaleis is officieel distributeur van Sensory Perfection!


 

Wij voeren een prachtig, regelmatig wisselend assortiment parfumoliën van hoogwaardige kwaliteit! Wij zijn officieel distributeur van Sensory Perfection, maar dat niet alleen, wij hebben ook oliën in ons assortiment opgenomen die in Nederland zijn ontwikkeld, of uit Australië en uiteraard uit de USA. Kortom, uit alle windstreken komen onze artikelen.

Het staat u vrij om ons een berichtje te sturen of wij een olie van Sensory Perfection hebben of kunnen leveren die u niet op onze website kunt vinden, echter kunnen wij uiteraard geen garantie geven dat ze alsnog leverbaar is. Doordat assortimenten en leverbaarheid van oliën sterk kan wisselen is het goed mogelijk dat een olie niet meer leverbaar is of dat wij haar gewoon niet hebben. Echter bestaat ons assortiment momenteel uit ruim 700 oliën die via de website bestelbaar zijn, en er komen er nog meer aan.
 

Klik hier om naar alle oliën te gaan.

   
Of je nu verzot bent op zeepjes, waxmelts, geurkaarsen of voor gebruik in de oliebrander, wij van Geurenpaleis hebben allerlei geuren die hiervoor uitermate geschikt zijn. Bij de meeste oliën staat aangegeven waar de olie wel of niet voor gebruikt kan worden. Lees deze informatie zorgvuldig of stuur ons bij twijfel een mail of de olie wel of niet voor het beoogde doel gebruikt kan worden.

Al onze oliën zijn van 1e klas kwaliteit, niet aangelengd en voor een betaalbare prijs. Het assortiment is enorm, er zijn geuren waardoor je denkt in een bakkerij te zijn, of in een bloementuin. Wat denk je van de babygeuren of pas gewassen beddegoed....kortom, teveel om op te noemen.