Top

Haar Shampoo [Bio] Neutraal

  • Haar Shampoo [Bio] Neutraal
rating 5
(5 / 1 Reviews)
5,25

Geurenpaleis heeft een Bio Haar Shampoo voor u laten maken waar u alleen nog maar een klein beetje daarvoor geschikte geur hoeft toe te voegen. Uiteraard kan dat maar is niet noodzakelijk.
Onze Bio Shampoo is geschikt voor vrouwen, mannen en kinderen.


Met een klein beetje bedoelen we ook een klein beetje, overschrijd de 3% niet van de daarvoor bestemde geuren. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om Essentiële olie te gebruiken, ook dan geld de stelregel: beter te weinig geur dan teveel. Wilt u graag een leuk kleurtje, kies dan voor een kleurstof die hiervoor geschikt is.

Onze Basis Bio Shampoo heeft voor 74,5% biologisch gecertificeerde ingrediënten, ze is als basis plantaardig, bevat geen parabenen, siliconen of sulfaten. Ook heeft ze geen SLS, SLES en is PEG vrij. Propylene Glycol is ook achterwege gebleven.

Onze Basis Bio Shampoo is verrijkt met Aloë Vera, ook reeds verdikt, Vegan, Dierproef vrij en goedgekeurd door de Soil Association.

Dus onze Basis Bio Shampoo is:

*Verrijkt met Aloë Vera

*Geen Sodium Lauryl Sulphate  - SLS

*Geen Sodium Laureth Sulphate -  SLES

*PEG vrij

*Geen Propylene Glycol

*Is heel  mild en gemaakt van natuurlijke ingrediënten

*Goedgekeurd door Soil Association

*Plantaardige Basis - Vegan


*Dierproefvrij

Ingrediënten: Aqua, Decyl Glucoside, Lauryl Betaine*, Sodium Chloride, Xantham Gum, Phenoxyethanol*, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Citric Acid, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid.


* Lauryl Betaine: deze zeer milde stabilisator wordt gemaakt in een lab, maar is van plantaardige oorsprong. Dit ingrediënt verbetert niet alleen de kwaliteit van het schuim, maar heeft ook een haar- en huid herstellende werking.

 

Inhoud: 100 ml.Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

rating 5 Hele fijne shampoo. Geurenpaleis heeft me weer eens verrast met een top product.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code