Top

Raspberry BlueSlushPup Flavour 10 ml.

  • Raspberry BlueSlushPup Flavour 10 ml.
rating 5
(5 / 1 Reviews)
2,95

Smaakolie Raspberry BlueSlushPup, speciaal voor uw lipbalsems en lipscrubs. Echter kan deze olie ook gebruikt worden in parfums, bad en body artikelen, enz.

Raspberry BlueSlushPup is een type van die grote bekers met blauwe SlushPup of Slush Puppie die in de dierentuin of in een theater/bioscoop worden verkocht. Ze ziet er zo chemisch uit, maar is zzoooo lekker, fruitig en zoet volgepakt met frambozen.

Ze is echter niet geschikt voor waxmelts, kaarsen, potpourri, zeep en katalytische lampen en al is ze een smaakolie, toch kan ze niet in de keuken verwerkt worden.

Onze smaakoloie is phtalaat vrij en bevat geen formaldehyde, zoetstoffen of gluten.

Gebruik niet meer dan 1 tot 3%, overschrijd het maximum gebruik van 4% flavour olie niet. De olie is ongezoet, dit kan altijd met stevia (wees voorzichtig, erg hoge zoetkracht) of met fructose gezoet worden.

Hoe leuk is het om een lipscrub of lipbalsem uit de *Bijna Klaar* lijn van Geurenpaleis aan te vullen met wat flavourolie een klein beetje voedingkleurstof of lipveilige mica erin en een leuk potje te vullen. Zo maak je je eigen lippenscrub of lippenbalsem.

Inhoud: 10 ml.


Reviews (1)
rating 5 (5 / 1 Reviews)

rating 5 Wat een fijne olie voor mijn lipscrub, die ook bij Geurenpaleis is gekocht.

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code