Top

Thee

Thee, geurige en - of kleurige thee de perfecte combinatie met chocolade. Wij hebben besloten om thee in ons assortiment op te nemen omdat thee nou juist zo'n heerlijk drankje is dat rijk is aan geuren en kleuren. Waar je ook bent, thee is er altijd en tegenwoordig hoef je echt geen genoegen meer te nemen met zo'n bakkie thee waar zo'n smakeloos zakje in hangt dat meer lijkt op een slok slootwater dan op een smakelijk drankje. Je kunt nu heerlijke theesoorten kopen en Geurenpaleis heeft besloten om de topinkoper van Nederland te benaderen om topklasse aan te kunnen bieden.

Het assortiment thee dat Geurenpaleis gaat voeren zal best uitgebreidt zijn, echter nemen we niet alles op wat door onze leverancier geimporteerd of samengesteld wordt. Wel geven we u de keuze uit allerlei soorten thee zoals: Witte Thee, Groene Thee, Zwarte Thee, Oolong, Rooibos, Kruiden en Vruchten Melanges enz.
Ons thee assortiment is 100% puur natuur, ook de aroma's, zonder smaakversterkers. Indien er een E nummer of iets dergelijks in zit staat dit in de omschrijving vermeld.

Afbeeldingen bij onze theesoorten zijn ons ter beschikking gesteld door onze leverancier van deze prachtige theesoorten en met toestemming geplaatst.

In een later stadium zal ook een klein assortiment chocolade volgen.
Wilde Kersen Thee 50 Gram.

Wilde Kersen Thee 50 Gram.

€ 2,25
Wintery Angels Thee 50 Gram.

Wintery Angels Thee 50 Gram.

€ 3,10
Witte Cocosnoot met Truffels Thee 50 Gram.

Witte Cocosnoot met Truffels Thee 50 Gram.

€ 3,15
Voorlopig niet leverbaar