Top

Wijze van Betalen

Bij ons kunt u kiezen uit de volgende manieren van betalen:

-iDeal (wordt door Sisow behandeld).
-Vooruitbetaling op rek.nr. NL44ABNA 045.51.68.776 tnv Jodena-Styles te Almere.
-Contant bij het op afspraak ophalen van uw bestelling.
-Paypal, hiervoor wordt € 4,50 extra in rekening gebracht.
-Achteraf, van minimale bestelling van € 20,- tot maximaal € 250,- (via Focum - Achterafbetalen.nl), hiervoor wordt € 2,50 extra in rekening gebracht.
-EPS, Electronic Payment Standard is een iDeal variant voor Oostenrijk.
-GiroPay, de iDeal variant voor Duitsland.
-Mistercash, Online betalen voor Belgie
-Sofort Banking, Online betalen voor diverse Europese landen.
Momenteel wordt er hard gewerkt om Credit Card betalingen mogelijk te maken zonder tussenkomst van PayPal. Helaas zitten hier hoge kosten aan verbonden die wij deels aan u doorberekenen.

Aan alle buitenlandse betaalmethodes zitten extra kosten aan verbonden die deels door Geurenpaleis aan u worden doorberekend.

iDeal:
iDeal is bijna een realtime betaling. Wij kunnen direct zien of uw bank uw betaling heeft goedgekeurd en uw bestelling in behandeling nemen. Sisow behandeld al onze iDeal betalingen, Sisow is een door de Nederlandsche Bank gecertificeerde partner voor veilig betalingsverkeer.. Wordt een iDeal betaling geweigerd dan heeft dit meestal met een bankenstoring te maken of dat er te weinig saldo op uw rekening staat waardoor uw bank een betaling weigert.

EPS, GiroPay, Mistercash en Sofort Banking:
Dit zijn allen methodes voor Belgie, Duitsland, Oostenrijk en diverse Europese landen. Dit zijn realtime betalingen en worden verder behandeld door Sisow, onze gecertificeerde en door DNB goedgekeurde vergunninghouder en CPSP gecertificeerd. Voor sommige buitenlandse betaalmethodes wordt een kleine bijdrage gevraagd, dit is een deel van de extra kosten die wij moeten maken om deze methodes mogelijk te maken.
 
Vooruitbetaling:
Vooruitbetaling is precies wat het zegt. U maakt het bedrag van uw bestelling over op rekeningnummer:
NL44ABNA 045.51.68.776 tnv Jodena-Styles te Almere met vermelding van uw bestelnummer. Op het moment dat uw betaling op dit rekeningnummer is bijgeschreven nemen wij uw bestelling in behandeling.

Paypal:
Bij de keuze voor Paypal kiest u voor een veilige manier van betalen met gebruikmaking van uw mailadres en uw paypal rekening. De kosten die Jodena-Styles hiervoor moet betalen berekenen wij deels aan u door. Ook gekoppelde Credit Cards kunnen via uw PayPal account worden gebruikt.

Rembours:
Rembours is niet meer mogelijk.

Achteraf betalen via Focum (achterafbetalen.nl):
Wanneer u kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, horen de bij Focum geldende betalingsvoorwaarden. Hoe het traject bij Focum (achterafbetalen.nl) loopt kunt u nazien op www.achterafbetalen.nl , een stukje uitleg: Wanneer u uw winkelmandje heeft gevuld kunt u in het afrekenproces kiezen voor AchterafBetalen. U vult uw gegevens in, en door Focum (acherafbetalen.nl) wordt een real time kredietwaardigheids onderzoek gedaan. Indien u niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heeft u direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. Is alles goedgekeurd dan kunt u de bestelling bevestigen en akkoord gaan met de algemene voorwaarden. Daarin vindt u een aanvulling inzake Focum - Achterafbetalen.nl

U ontvangt namens de webwinkel uw bestelling en via AchterafBetalen een digitale factuur. De door u ontvangen factuur kunt u eenvoudig betalen via de groene iDeal button in de factuur of u kunt het bedrag overmaken op het rekeningnummer dat vermeld staat in de factuur. U dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen. Wordt dit niet gedaan volgt een aanmaning. Wordt dit ook niet opgevolgd volgt een incassotraject, hieraan kunnen hoge kosten verbonden worden.
Voor meer informatie en de voorwaarden: www.achterafbetalen.nl  
 
De kosten die voor Jodena-Styles aan deze manier van betalen zijn verbonden worden deels aan u doorberekend.

Nieuwe bestellingen worden niet in behandeling genomen als er nog een factuur bij enige website van Jodena-Styles niet betaald is, hierin worden ook nog openstaande facturen bij Achterafbetalen.nl(Focum) meegerekend. Jodena-Styles zal u hiervan dan ook schriftelijk (mail) op de hoogte stellen.