Licht Groen

Licht Groen - Sage Green

Artikelnummer: KLLQ-14
Vorige Artikel 10 van 25 Volgende
€ 3,45 (inclusief btw)

Licht Groen - Sage Green is een hoogwaardige vloeibare Licht Groene kleurstof (ook wel Liquid Dye genoemd) voor het kleuren van kaarsen of wax. De intensiteit van de kleur is afhankelijk van het gebruik. Deze kleurstof hoeft u niet te schrapen of snijden, zij is vloeibaar en kunt u enkele druppels in de gesmolten was of bij de aromabeads doen. Volgens de fabrikant zal deze kleurstof door en door kleuren, in tegenstelling tot de pigmenten die in de kleurblokjes zijn verwerkt. Echter blijven wij afwachtend als het hele donkere kleuren zoals zwart, paars en blauw betreft.

Houdt er altijd rekening mee dat kleurstoffen in Soja wassoorten een totaal andere uitwerking kunnen hebben dan in koolzaad en was soorten met paraffine. Soja vermengd een stuk lastiger of kan zelfs vlekkerig blijven. Donkere kleuren (Zwart, Paars, Blauw enz) in Soja zijn nagenoeg niet haalbaar.

Wees spaarzaam, ze is erg geconcentreerd, er wordt te snel teveel gebruikt. Deze kleurstof is alleen geschikt voor kaarsen, melts en aromabeads, dus NIET gebruiken voor bad- en of bodyproducten.

Draag bij het gebruiken van deze vloeistof handschoenen, een mondkapje en eventueel een beschermende schort. Ze is niet eenvoudig uit uw kleding te verwijderen. Kinderen niet zonder toezicht hiermee laten werken.

Voor gebruik altijd goed schudden!

Inhoud: 10 ml. in een druppelflesje.

Tip: indien een kleurstof niet direct uit het flesje druppelt, prik de dop in met een kopspeld en zorg dat de kleurstof op kamertemperatuur is. Soms zijn de flesjes nogal vol en komt er geen lucht bij om te kunnen druppelen.

© 2020 - 2022 Geurenpaleis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel