Top

Aromabeads 50 gram.

  • Aromabeads 50 gram.
rating 5
(5 / 2 Reviews)
3,95

Aromabeads zijn absorberende plastic bolletjes en zijn heerlijk om in een mooi potje in huis te zetten (let wel op, het zijn net snoepjes en erg uitnodigend voor kinderen, maar ook voor huisdieren) als u wel een fijne geur wilt hebben maar geen vloeistoffen of sprays wilt gebruiken.

Verrijk de beads met een door u gekozen geur (die ook geschikt is voor Aromabeads), laat dit minimaal 24 uur staan, liiever nog langer, en als alle olie opgezogen is, kunt u eventueel kleuren met wat vloeibare kaarsen kleurstof of met mica die in wat geurolie is opgelost.

De Beads nemen op zijn minst tot 30% van hun gewicht in geur op. Dus 100 gram beads kunt u zeker 30 gram geur aan toevoegen, meestal zelfs nog meer. Doe de gegeurde beads in een potje en zet dit open op een door u gekozen plaats. U kunt ook een paar beads opzuigen in de stofzuiger voor een frisse geur, of in de auto onder de stoel leggen, eventueel in een geperforeerd zakje. Mogelijkheden te over.

Let Op: wees voorzichtig met de aromabeads, als u ze laat vallen springen ze alle kanten op. Verwarm de beads ook nooit in een aromabrander ze smelten en verbranden, ze kunnen ook niet verwerkt worden als kaars, melt of voor gebruik in huidverzorgende artikelen.

Inhoud: 50 gram.


Reviews (2)
rating 5 (5 / 2 Reviews)

rating 5 Heb ze met een mintgeur gebruikt en opgezogen. Nu ruikt het tenminste lekker fris als we gaan stofzuigen.

rating 5 Wat een leuk product. Het is wat gokken, maar met de Kasmir Red ruikt het heerlijk in de kleine ruimte. Ook in de stofzuiger werken ze perfect!

Type de code over
Stuur naar een vriend
@
@
Generating captcha code