Allergenen, IFRA en MSDS

U kunt bij Geurenpaleis bij de geuren waar dit staat aangegeven of ze aanwezig zijn de Allergenen, IFRA en MSDS rapporten opvragen. Helaas zijn zij niet zomaar gratis meer, bij een aanvraag van meer dan 8 verschillende geuren rekenen wij een bijdrage van € 1,50 per rapport. In het kader van transparant zijn noemen wij dan ook gewoon de prijs en doen dit niet achteraf.

Waarom zijn ze niet meer gratis? Als eerste is het gebleken dat er te vaak en teveel rapporten worden opgevraagd die totaal niet nodig blijken te zijn of worden opgevraagd alleen maar om te hebben en niet omdat de aanvrager ze daadwerkelijk nodig heeft. 

Een tweede reden is dat deze rapportages ook aan Geurenpaleis in de meeste gevallen niet meer gratis worden verstrekt, om over de tijd die wij hieraan moeten spenderen gigantisch is. Wij vinden het dan ook niet meer dan redelijk dat wij deze kosten deels aan de aanvrager doorberekenen.

De rapportages worden dan na betaling van uw bijdrage aan u gemaild. Als papieren documenten met de post verzenden werken wij niet meer aan mee.

Wij gaan ervan uit van dat u begrip voor deze wijziging in werkwijze op kunt brengen.

© 2020 - 2021 Geurenpaleis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel