Top

Retourneren - Herroepen

Vanwege de aard van onze artikelen is er geen mogelijkheid tot terug sturen van de parfumoliën, thee en maatwerk artikelen. Geuren kunnen altijd anders zijn dan er verwacht wordt, daarom raden wij dan ook aan om eerst een kleine verpakking uit te proberen. Dit voorkomt teleurstellingen en kosten die door een ieder gemaakt worden.

Wat mag er wel geretourneerd worden? Alle artikelen die verzegeld of niet bederfelijk zijn, dat zijn o.a. de wieroken, de artikelen van Volatile en J. Hooy en Pure Lamp[e], lampjes en ongebruikte kleurblokjes. UIteraard dient de verpakking in ongeschonden en ongebruikte staat te zijn, dus flesjes die geopend zijn worden niet retour genomen.

Wat moet u doen?
Binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling stuurt u ons een mailbericht en brengt u onst op de hoogte dat u voornemens bent om een artikel (of meerdere) terug te sturen, met vermelding van het bestelnummer en het (de) artikel(en)dat u terug wilt sturen. Heeft u aangegeven dat u iets terug gaat sturen heeft u daar nogmaals 14 dagen de tijd voor. Kortom, een retourzending moet bij ons binnen 30 dagen zijn ontvangen.

Retourzendingen dienen voldoende gefrankeerd te zijn en deugdelijk verpakt. Jodena-Styles neem geen verantwoording voor zoek geraakte pakketten en onvoldoende of ongefrankeerde zendingen worden door ons niet geaccepteerd.
Zijn uw terug gestuurde artikelen door ons in goede staat ontvangen dan betalen wij uw aankoopprijs (van de terug gestuurde artikelen) inclusief de berekende verzendkosten terug. De verzendkosten van het retourneren blijven voor uw rekening, deze worden niet vergoed.

Wilt u een overeenkomst met Geurenpaleis herroepen, dat kan binnen 14 dagen na het plaatsen van uw bestelling, vul onderstaand formulier in en wij regelen de rest. Uiteraard is dit formulier voordat uw artikelen zijn verzonden.

Hoe dan ook, wilt u uw bestelling annuleren, retourneren of hebben wij een leveringsprobleem, mail ons, of wij u en samen komen we er altijd uit! Reeds gedane (deel)betalingen worden binnen 3 werkdagen altijd terug gestort, dit geld ook voor het retour gezonden pakket, ook daarvan worden de gedane (deel)betalingen binnen 3 werkdagen terug gestort.
Aan:
Geurenpaleis
Bolderweg 2
1332 AT Almere
06-14393285
info@geurenpaleis.nl
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten: