Top

Verzendkosten & Schema


Verzend- en verpakkingskosten:

Wij hanteren voor zendingen binnen Nederland een vaste prijs van € 5,50 per zending, ongeacht of het brievenbus of pakketpost is. Indien wij besluiten dat we de bijdrage te hoog vinden dan betalen we een deel terug of sluiten we een extraatje bij. Let wel, dit is geen verplichting voor Geurenpaleis!

Buiten Nederland verzenden we meestal als pakketzending en maken veelal gebruik van GLS of DPD.
Voor Belgie en Duitsland zijn de verzend- en verpakkingskosten minimaal € 12,95.
Voor Frankrijk, Luxemburg en Oostenrijk minimaal € 16,95
Voor Denemarken, Finland, Portugal en Spanje minimaal € 27,95
Voor andere landen vooraf op aanvraag.

Geurenpaleis kan er ook voor kiezen gebruik te maken van brievenbus pakketten, dit wordt beslist aan de hand van de geplaatste bestelling.

Gebleken is dat buitenland zendingen verzorgd door PostNL met grote regelmaat verdwijnen, daarom kiezen wij niet meer voor deze aanbieder.

Verzendschema:
 
Bestellingen die op werkdagen voor 11.00 uur zijn ontvangen, zullen indien voorradig op dezelfde werkdag, maar zonder tegenbericht binnen 3 werkdagen door ons aan DPD/GLS of PostNL worden aangeboden.
 
PostNL biedt normaliter de eerstvolgende werkdag het pakje bij u aan. Indien u niet thuis bent volgt er een tweede aanbieding. Na een tweede aanbieding wordt uw pakje naar het dichtstbijzijnde postkantoor gebracht waar u uw pakje op kunt halen. TNT post zal het pakje twee weken voor u bewaren. Is het niet opgehaald dan wordt het pakje retour gezonden aan Jodena-Styles - Geurenpaleis. U ontvangt dan alsnog een factuur voor de gemaakte verpakking- en verzendkosten met een minimum van € 12,50.
 
DPD laat ook een bericht achter indien u het pakket niet in ontvangst kunt nemen en u kunt het bij een DPD depot ophalen of een afspraak voor een 2e aflevering maken.
 
Indien GLS niemand thuis treft krijgt u een bericht in de bus en u kunt zelf een afspraak maken voor een 2e aflevering.

Werkt u overdag, dan kunt u er ook voor kiezen om het pakketje op uw werk te laten bezorgen door TNT/PostNL of DPD. Geeft u ons in dat geval duidelijk de naam en adres van het bedrijf door. Voor zendingen naar bedrijven wordt meestal een handtekening van de ontvanger gevraagd en Jodena-Styles is niet verantwoordelijk voor pakketten die in het bedrijf zoekraken.

Echter blijft alles een richtlijn, wij zijn afhankelijk van een derde partij en kunnen er geen garantie over geven dat u daadwerkelijk uw bestelling binnen 48 uur in huis heeft.

Eventuele fouten gemaakt in de opgave van uw adresgegevens die leiden tot vertraging, verlies of het retour sturen van de bezorging vallen niet onder de verantwoording van Jodena-Styles.

LET OP: WIJ VERZENDEN NIET NAAR POSTBUSSEN OF ANTWOORDNUMMERS!!