Op Voorraad!

Bijenwas Wit - Cera Alba vanaf 100 gram

Artikel 1 van 3 Volgende
€ 6,75 (inclusief btw)

Bijenwas is uitermate veelzijdig en bijzonder in al haar eenvoud. Geurenpaleis heeft witte (blanke) bijenwas die vrij is van onzuiverheden en gebruikt kan worden in zeep, cremes, zalf, lippenbalsems, bodybutters, kaarsen, solid parfums, en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Al is het een witte bijenwas, ze is niet hagelwit. De pellet is creme kleurig, echter wordt deze witte bijenwas genoemd. De andere versie is een gele Bijenwas, die is bij Geurenpaleis niet verkrijgbaar.

Aan bijenwas worden diverse werkingen toegeschreven, kalmerend, verzorgend, vochtinbrengend enz. hier gaan wij niet in mee, het is maar net wat u er zelf van vindt en hoe u het gebruik van een eindproduct ervaart. Cosmetische claims worden soms nogal snel geuit en zijn vaak ontstaan door enthousiaste gebruikers maar zijn over het algemeen niet onderbouwd. Dit geld ook voor de vermeende antibacteriële werking, een klein beetje is bijenwas antibacteriëel , echter, bijenwas wordt gecombineerd met andere ingrediënten. Bij gebruik van een eindproduct zonder hygiene in acht te nemen bederft alles, ook artikelen met de meest zuivere bijenwas die er bestaat.

Wat niet zomaar voor de hand ligt is dat Bijenwas ook gebruikt wordt bij het quilten, de garens gaan beter door de dubbele stoflagen en knopen veel minder snel. Ook in de kunst schilderswereld wordt bijenwas gebruikt, ze is het basisproduct voor encaustic wasblokjes, u hoeft enkel nog maar damarhars toe te voegen.

De witte bijenwas van Geurenpaleis wordt geleverd in pellet vorm en in diverse verpakkingseenheden, het smeltpunt ligt tussen 61-67°C, heeft een Pharmaceutische kwaliteit is Kosjer en Halal.

Gewicht vanaf: 100 Gram.


INCI: Cera Alba.

© 2020 - 2023 Geurenpaleis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel