Parfumolie Geschikt voor:

Geurenpaleis heeft zich veel moeite getroost om alle geuren onder te verdelen in categorien waar de parfumolie wel en niet geschikt voor is. Wij menen u hiermee het zoeken naar een voor u geschikte geur gemakkelijker te hebben gemaakt maar evengoed kunnen wij niet voor u bepalen wat u een fijne geur vindt. Vele geuren kunnen in meerdere eindproducten, echter zijn ze door ons niet geselecteerd op wat we een *lekkere* geur vinden, maar alleen op geschiktheid op het gebruik in een eindproduct. 

Niet onbelangrijk bij het kiezen van een parfumolie dat een *Type* aanduiding heeft, deze geuren zijn ontwikkeld en samengesteld door onderzoek en/of chemische analyse naar een bepaalde bekende geurcompositie, dat kan een eau de toilette, parfum of aftershave zijn, maar ook een wasverzachter geur of een schoonmaakmerk, drankje, enzovoorts. Een receptuur wordt door de makers van het origineel niet gegeven en daarom verklaard dit direct waarom wij spreken van *Type* geuren, zij wijken altijd iets af, soms een beetje, soms wat meer, maar precies hetzelfde is een *Type* geur nagenoeg nooit. Het kan wel zo zijn dat in uw beleving een geur eigenlijk als hetzelfde wordt ervaren.

Geurenpaleis neemt geen verantwoording indien een geur niet aan uw verwachting voldoet of dat u haar toch niet lekker vindt, geur is een beleving en geen wetenschap. Omdat wij de mogelijkheid tot het afnemen van een kleine hoeveelheid bieden en wij niet aan een beleving kunnen voldoen wordt er geen geurolie retour genomen. 

Onderstaand kunt u een button kiezen waar de geur geschikt voor moet zijn:

 

  Aromabeads    Aromabranders    Baarden en Snorren    Bad en Douche

  Bodybutter en Huidolie    Diffusers Electrisch    Diffusers Koude Stoom    Diffusers Ratan Stokjes

 Haarverzorging    Kaarsen Gel    Kaarsen traditioneel    Katalytische Lampen

 Linnen en Pillowspray     Lippen     Lotion en Cremes     Massage

   Melts     Parfum     Potpourri     RoomSpray 

 Smaakolie     Waxmelts     Wierook     Zeep en Zeepjes

   

Wilt u liever op een andere manier zoeken dan kan dat op alfabet of via geurtype, klik op een van onderstaande buttons:

Zoek uw parfumolie op naam:            Zoek uw parfumolie op geurtype:

Alfabet                                Geurtype

© 2020 - 2024 Geurenpaleis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel