Amberblokjes - Geurblokjes

Na ontelbare verzoeken heeft Geurenpaleis een mooi assortiment kant en klare geurblokjes opgenomen, we kennen ze ook onder de naam amberblokjes. Wat kunt u allemaal met deze blokjes?

Ze kunnen zonder bewerking op een schaaltje worden gelegd, kan in de woonkamer, toilet of slaapkamer. Niet alle geuren zijn dusdanig sterk dat ze in de woonkamer goed waarneembaar zullen zijn. Een blokje kan ook in een organza zakje ergens worden opgehangen, bijvoorbeeld in een kledingkast. Let wel op dat ze uw kleding niet raakt, ze veroorzaken vlekken.

Als een blokje niet meer de door u gewenste sterkte heeft, ga er dan met een staalwol pannenspons over, uiteraard de grove variant zonder zeep, laat het schaafsel op de grond vallen en stofzuig dit op. U kunt ook een mini raspje gebruiken. Dit werkt twee kanten op, het blokje heeft weer een sterkere geurafgifte en met stofzuigen verspreidt u ook de geur.

Als u dat schaafsel niet in uw stofzuiger wilt, dan kunt het ook in een aromalampje met wat was verwarmen. Het maakt niet uit of dit soja of koolzaadwas is, werkt in beide uitstekend. Of u voegt het schaafsel bij een waxmelt die geen geur meer heeft, u zult versteld staan.

Wees spaarzaam als u dat schaafsel gaat verwarmen, door het verwarmen wordt de geur vele malen intenser.

De blokjes kunnen ook in de auto, leg ze gerust onder de voorstoel, dit heeft wel een risico, de blokjes kunnen smelten, zo gauw ze warm worden smelten ze, zorg ervoor dat ze ergens in zitten dat het uw auto niet beschadigd maar dat ze wel hun geur kunnen verspreiden.

Veel, met name dames, wrijven met hun polsen over de amberblokjes, het parfumeerd heel lichtjes de huid, echter dient met hier voorzichtig mee te zijn daar niet bekend is of er een allergische reactie kan ontstaan. Probeer dit eerst rustig uit en wees niet al te kwistig, niet bij iedereen past de warme kruidige geur die op uw huid achterblijft.

LET OP: leg nooit geurblokjes / amberblokjes onbeschermd ergens neer, zorg dat ze altijd in een schaaltje of op een bordje liggen, de blokjes veroorzaken vlekken die u niet uit het meubilair verwijderd krijgt. Ook smelten ze in de zon!

Houdt ze buiten bereik van kinderen en huisdieren, ze zijn beslist niet om op te eten!

Alle blokjes zijn handgemaakt, dit gebeurt veelal in Marokko, Afghanistan of Pakistan, ze zijn rustiek van karakter en kunnen ongelijk van vorm zijn. Het is handwerk en dat zie je!

Ingredienten: Musk Ambrette, Musk Xylol, Vanaline, Rozen Poeder, Essentiele oliën, Parfumbasis.

 

 • Amber The Original!
  Amber The Original!

  Amberblokje - Geurblokje, Amber "the Original" de eerste kennismaking was met deze geur, nu is ze erg bekend en niet meer weg te denken, geniet van de heerlijke verwarmende geur die dit blokje verspreidt. Exotisch, zoetig, warm en

  € 5,65
 • Black Musk
  Black Musk

  Black Musk Amberblokje - Geurblokje, geniet van de heerlijke geur die dit blokje verspreidt. Black Musk is een fijne combinatie van amber met donkere musk, wordt ook wel zwarte musk genoemd.

  € 5,65
 • Eucalyptus
  Eucalyptus

  Eucalyptus Amberblokje - Geurblokje, geniet van de heerlijke sauna achtige geur die dit blokje verspreidt. Eucalyptus is heerlijk fris en herkenbaar, zelfs bij de kleur is door de makers voor groen gekozen.

  € 5,65
 • Midnight
  Midnight

  Midnight Amberblokje - Geurblokje, verrassende donkere en magische samenstelling. Geniet van de heerlijke geur die dit blokje verspreidt. Ruikt ze niet meer sterk genoeg, schraap de buitenkant eraf en ze is weer als "nieuw". Dit s

  € 5,65
 • Musk - Oudh
  Musk - Oudh

  Musk - Oudh Amberblokje - Geurblokje, geniet van de heerlijke geur die dit blokje verspreidt. Musk en Oudh twee typische kruidige geuren die in combinatie elkaar versterken.

  € 5,65
 • Rose loves Amber
  Rose loves Amber

  Rose loves Amber, een schattige combinatie als Amberblokje - Geurblokje, ze heeft als basis de ambergeur die is aangevuld met lieve, zachte breekbare rozen. Geniet van de heerlijke geur die dit blokje verspreidt. Ruikt ze niet mee

  € 5,65
 • Sweety Pinkie
  Sweety Pinkie

  Sweety Pinkie Amberblokje - Geurblokje, een mooie mix van amber met kleine breekbare roze bloemetjes. Geniet van de heerlijke geur die dit blokje verspreidt. Ruikt ze niet meer sterk genoeg, schraap de buitenkant eraf en ze is we

  € 5,65
 • The Orient
  The Orient

  The Orient Amberblokje - Geurblokje, ze heeft wat sandelhout in combinatie met de amber en musk. Geniet van de heerlijke geur die dit blokje verspreidt. Ruikt ze niet meer sterk genoeg, schraap de buitenkant eraf en ze is weer als

  € 5,65
 • Vanille
  Vanille

  Vanille Amberblokje - Geurblokje, geniet van de heerlijke geur die dit blokje verspreidt, een fijne niet al te zware vanille met een hint van amber en net genoeg vanille om haar te waarderen zonder op te willen eten.

  € 5,65
 • White Musk
  White Musk

  White Musk Amberblokje - Geurblokje, witte musk is heel eigen geur, we herkennen haar allemaal en toch, uitleggen is en blijft lastig. Er zijn vele musk soorten, de witte is de meest vriendelijke, zeker in combinatie met de warme

  € 5,65

© 2020 - 2024 Geurenpaleis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel