Body Winkel Types

Parfumolie met de aanduiding BS.Type wordt Body zijn Shop mee bedoeld, wij noemen ze Bodywinkel en hebben deze geurengroep een eigen plaatsje gegeven.

Van heel veel bekende en minder bekende parfums of merken, zijn dupes of ook wel types gemaakt. Dupe staat ook voor look-a-like, echter is een dupe nooit precies hetzelfde. Sommige oliën benaderen het origineel erg dicht, andere twijfel je of je wel met een dupe te maken hebt, weer andere lijken er voor het gevoel niet op. Voor zover mogelijk hebben wij getracht in de omschrijvingen aan te geven welke geur wordt bedoeld maar er zijn namen die nog gaan wijzigen. Ook bij dupes blijft het een geurervaring die niet voor iedereen hetzelfde is of zal zijn. Alle geuren die een dupe zijn hebben wij dan ook Type genoemd, omdat nooit een exacte match gehaald kan worden vinden wij de benaming Type meer tot haar recht komen.

Bent u op zoek naar een Type geur en komt u niet helemaal uit met onze omschrijvingen, mail ons gerust en wij kunnen u precies laten weten welke geur er wordt bedoeld. Geurenpaleis heeft nog geen totaal lijsten, ons assortiment is daar te sterk wisselend voor en dit wordt door de originele geuren fabrikanten ook sterk afgeraden daar er dan weer originele namen worden genoemd wat niet is toegestaan.

Let op: Namen van handelsmerken en auteursrechten zijn volledig eigendom van hun fabrikanten en ontwerpers. Onze versies, types en dupes mogen niet worden verward met de originelen of onder een originele geregistreerde naam worden uitgebracht. Geurenpaleis heeft geen banden met de fabrikanten en ontwerpers van de originelen. Onze geuren zijn en blijven een interpertatie van een geur die is gemaakt door middel van chemische analyse en reproductie en geurinleving van en door mensen. Omschrijvingen dienen enkel om een idee te geven van een geurkarakter, niet om inbreuk te maken op de  fabrikanten, namen en haar unieke ontwerpers.
Geurenpaleis neemt geen enkele verantwoording indien haar afnemers wel besluiten de namen en/of afbeeldingen van handelsmerken te gebruiken, dit gebeurt geheel op eigen verantwoording.

 • Satsamu BS.Type
  Satsamu BS.Type

  Bodyshop heeft een mooie, tikkeltje zoetige, maar unieke frisse satsuma geur. Een combinatie van Satsuma en suikerriet die voor Geurenpaleis als voorbeeld heeft gestaan. Satsamu is een mooie mandarijnmix, de welbekende satsuma man

  € 2,45
 • White Musk BS.Type
  White Musk BS.Type

  Parfumolie White Musk een type Witte Musk van die overbekende Body in Shop white musk, een samenstelling van prachtige witte bloemen, een stuk lichter en zachter maar zeker net zo romig, mooi en sensueel, en onmiskenbaar een muskg

  € 2,75

© 2020 - 2024 Geurenpaleis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel