Verzendschema

Verzendschema:


Bestellingen die op werkdagen (ma t/m vrij) voor 10.00 uur zijn ontvangen, zullen indien voorradig op dezelfde werkdag, maar zonder tegenbericht binnen 3 werkdagen door ons aan DPD/GLS of PostNL worden aangeboden. Op zaterdag en zondag worden er door Jodena-Styles / Geurenpaleis geen orders aan de vervoerder aangeboden.
 
PostNL biedt normaliter de eerstvolgende werkdag het pakje bij u aan, echter kunnen er altijd vertragingen optreden, u kunt deze volgen via de track en trace code die u digitaal heeft ontvangen. Indien u niet thuis bent wordt uw pakket naar een afhaal locatie gebracht waar u uw pakje kunt ophalen. PostNL zal het pakje maximaal 1 week voor u bewaren. Is het niet opgehaald dan wordt het pakje retour gezonden aan Jodena-Styles - Geurenpaleis. U ontvangt dan alsnog een factuur voor de gemaakte verpakking- en verzendkosten met een minimum van € 12,50. Let wel, er kan gevraagd worden om een legitimatiebewijs alvorens uw pakket aan u wordt overhandigd.
 
DPD laat ook een bericht achter indien u het pakket niet in ontvangst kunt nemen en u kunt het bij een DPD depot ophalen of een afspraak voor een 2e aflevering maken.
 
Indien GLS niemand thuis treft krijgt u een bericht in de bus en u kunt zelf een afspraak maken voor een 2e aflevering.

Werkt u overdag, dan kunt u er ook voor kiezen om het pakketje op uw werk te laten bezorgen door PostNL, GLS of DPD. Geeft u ons in dat geval duidelijk de naam en adres van het bedrijf door. Voor zendingen naar bedrijven wordt meestal een handtekening van de ontvanger gevraagd en Jodena-Styles / Geurenpaleis is niet verantwoordelijk voor pakketten die in het bedrijf zoekraken.

Heeft u toestemming tot neerzetten of onbeheerd achterlaten gegeven, dan is de verantwoording van eventueel zoekraken en/of beschadigen volledig aan de ontvanger. Op het moment van neerzetten/achterlaten is de bezorger of het bedrijf dat verzend niet meer verantwoordelijk. Claims van niet ontvangst worden bij neerzetten/achterlaten dan ook niet in behandeling genomen.

Besteld op:

Verzonden op:

1e Bezorgpoging

Div.

 

 

 

 

Maandag*

Maandag

Dinsdag

Woensdag op Afhaallocatie

Dinsdag*

Dinsdag

Woensdag

Donderdag op Afhaallocatie

Woensdag*

Woensdag

Donderdag

Vrijdag op Afhaallocatie

Donderdag*

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag op Afhaallocatie

Vrijdag*

Vrijdag

Zaterdag

Maandag op Afhaallocatie

Zaterdag

Maandag

Dinsdag

Woensdag op Afhaallocatie

Zondag

Maandag

Dinsdag

Woensdag op Afhaallocatie

*Mits Order voor 10.00 uur is ontvangen en financieel afgewikkeld.

Uiteraard proberen wij de afgeronde orders die na 11.00 uur en voor 14.00 uur zijn geplaatst ook dezelfde dag te verzenden. In 95% van de gevallen lukt dat.

Echter blijft alles een richtlijn, wij zijn afhankelijk van een derde partij en kunnen er geen garantie over geven dat u daadwerkelijk uw bestelling binnen 48 uur in huis heeft.

Eventuele fouten gemaakt in de opgave van uw adresgegevens die leiden tot vertraging, verlies of het retour sturen van de bezorging vallen niet onder de verantwoording van Jodena-Styles / Geurenpaleis.

 

LET OP: WIJ VERZENDEN NIET NAAR POSTBUSSEN OF ANTWOORDNUMMERS!!

© 2020 - 2024 Geurenpaleis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel