Pillow - Linnen Spray

Geurenpaleis heeft enkele geurwaters opgenomen die geschikt zijn als Pillow of Linnen spray.

Het zijn zachte niet overheersende geuren die net als een hydrolaat zijn gemaakt van de condens die neerslaat tijdens het destillatie proces bij de productie van etherische oliën. Deze vloeistoffen (waters) zijn niet alleen geschikt in de huidverzorging maar zijn ook heel fijn om over uw linnen te verstuiven of in uw strijkwater toe te voegen.

Let wel: niet ieder hydrolaat is even sterk van geur, vergelijk ze dan ook niet met geuroliën met een dragende vloeistof, die zijn vaak erg sterk. Dit zijn zachte varianten die dan ook geen residu achterlaten en toch een geurtje geven aan uw kleding, dekbed, kussen (let op met veren) of omgeving. Ze zuiveren vaak de lucht in uw leefomgeving en zorgen voor extra vocht in de ruimte.

 

 • Hamamelis Hydrolaat
  Hamamelis Hydrolaat

  Hamamelis Hydrolaat is een destilaat van twijgen, blaadjes en bast van de Toverhazelaar uit Frankrijk. Hamamelis Hydrolaat is een bekend therapeuticum met een sterk samentrekkende werking die je het beste waarneemt als je het…

  € 3,75
 • Korenbloem Hydrolaat
  Korenbloem Hydrolaat

  Korenbloem Hydrolaat is een destilaat van het bloeiende kruid. De bloembladeren zijn verzameld in Frankrijk. Korenbloem Hydrolaat is een zachte en verfijnde bloemige geur, zij werkt reinigend, verzachtend en antiseptisch.

  € 4,75
 • Lavendel Hydrolaat
  Lavendel Hydrolaat

  Lavendel Hydrolaat is een destilaat van bloemen en steeltjes uit Frankrijk. Lavendel Hydrolaat is verzachtend en zuiverend, uitermate geschikt voor de gevoelige huid. Ze wordt veel ingezet als remover van make-up, als verstuiver n

  € 3,95
 • Rozen Hydrolaat
  Rozen Hydrolaat

  Rozen Hydrolaat is een destilaat van de rozen bloemen (Rosa Damascena) of ook wel Bulgaarse Roos genoemd. Rozen Hydrolaat is een heerlijk geurend rozenwater, ietwat zoet en zeer veelzijdig in haar gebruik.

  € 4,75
 • Tea Tree Hydrolaat
  Tea Tree Hydrolaat

  Tea Tree Hydrolaat is een destilaat van de Tea Tree blad (Melaleuca Alternifolia). Tea Tree Hydrolaat is een heerlijk fris en wel bekend geurend Tea Tree water.
  Tea Tree Hydrolaat wordt veel gebruikt voor het verkoelen en ontspan

  € 4,75

© 2020 - 2024 Geurenpaleis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel