Retouren - Herroepen

 

Hoe zit het met een retour:

Vanwege de aard van onze artikelen nemen wij geen geur/parfumolie retour, eveneens zijn crèmes, lotions en oliën waarvan de verzegeling is verbroken uitgesloten, dit vanwege hygiëne en de aanwijzingen van de NVWA inzake bacterie groei en gezondheid.

Lonten en kaarsen die gebrand hebben en was die gesmolten is geweest kunnen wij ook niet als retour accepteren.

Hoe stuurt u uw bestelling retour:

Meld uw retour aan via: info@geurenpaleis.nl en geef bij voorkeur een reden op, het is voor ons belangrijk te weten wat er met de artikelen is. Print het formulier uit dat u HIER (klik en het wordt printbaar) vindt en vul dat in. Sluit het in bij de retourzending. Verpak de retour deugdelijk en vraag het verzendbewijs. (een foto van het doosje of een QR code is niet voldoende) Een retourzending geschied alleen op uw kosten, die varieren per vervoerder, meestal beginnen ze bij € 6,75 en kunnen verder oplopen, Geurenpaleis vergoed dit niet. Geef de barcode van de zending door aan Geurenpaleis via hetzelfde mailadres en na ontvangst en controle van de artikelen zorgen we voor een spoedige afwikkeling.

Stuurt u de hele zending retour dan wordt het hele aankoopbedrag inclusief verzendkosten aan u terug betaald en dit gebeurt normaliter binnen 2 werkdagen, maar maximaal binnen 14 dagen na de retourmelding.

Betreft het een deelretour, dan wordt het aankoopbedrag en de verzendkosten naar rato aan u terug betaald. Normaliter binnen 2 werkdagen, maar maximaal binnen 14 dagen na de melding.

Zijn er vragen, neem gerust contact met ons op, bij voorkeur op werkdagen: ma t/m donderdag tussen 10.00 uur en 15.00 uur.

Gebruik onderstaande adres voor het retourneren van de bestelling, dit staat ook op het printbare retourformulier:

Geurenpaleis

T.a.v. Retouren

De Benten 7

8375 HK  OLDEMARKT

 

Herroepingsrecht, hoe zit het?

 Bij de aankoop van producten heeft de koper de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van de artikelen door de koper of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekend gemaakte vertegenwoordiger.

 Tijdens de bedenktijd zal er zorgvuldig met de artikel(en) en de verpakking worden omgegaan. Het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden, alle geur- en parfumolie is uitgesloten, evenals crèmes en gels waarvan de zegeling is verbroken zo ook lonten en kaarsen die gebrand hebben of wax die gesmolten is geweest. Indien u van het herroepingsrecht gebruik maakt, moet het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en ongeschonden verpakking aan Geurenpaleis terug sturen, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies en uiteraard deugdelijk verpakt.

Wanneer de koper gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het modelformulier. Nadat de koper kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen en op eigen kosten retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending dat aan u uitgereikt wordt. Vergeet hier niet om te vragen, een foto van het doosje of alleen een QR code is niet voldoende.

Indien de koper na afloop van de genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.

 

 

© 2020 - 2024 Geurenpaleis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel