Kleurstoffen Kaarsen/Melts

Geurenpaleis brengt diverse soorten artikelen bij elkaar om uw melts of kaarsen te kleuren. Dat kunnen blokjes zijn, vloeibaar, schilfers of zogenoemde ruitjes.

Momenteel hebben we de *Basic* kleurblokjes, dit zijn kleurblokken van ongeveer 13/14 gram waar 6 tot 9 kilo was mee gekleurd kan worden. Schaaf wat schilfers van het blokje en laat het in de gesmolten was oplossen. Helaas gaan deze uit ons assortiment verdwijnen, de fabrikant van deze blokjes is gestopt met de productie hiervan.

Geurenpaleis biedt de *Luxury* blokjes aan, deze blokjes werken precies hetzelfde als de *basic* blokjes, echter worden zij gemaakt door mensen die in de huidige maatschappij niet helemaal gelukkig zijn of dreigen buiten de boot te vallen, of dit nu financieel of qua gezondheid is, dat kan alle kanten op, deze groep mensen is creatief bezig door het maken van deze blokjes en krijgen hiervoor een (extra) zakcentje of aanvullend inkomen. Geurenpaleis steunt dit project en heeft besloten deze blokjes in het assortiment op te nemen. We willen u wel onder de aandacht brengen dat deze kleurblokjes niet allemaal even mooi gelijk zijn, ze hebben wat onregelmatigheden, soms klopt het gewicht niet helemaal, soms is de vorm een beetje "raar" of zijn ze gebroken. Neemt niet weg dat de werking hetzelfde is als de mooie gladde basic blokjes en de keuze uit kleurtjes misschien zelfs groter wordt.

Vloeibare kleurstof, hiervan zijn inmiddels diverse kleuren van gearriveerd. Dit is een vorm van kleuren die heel populair is maar waar enige voorzichtigheid mee is geboden en niet geschikt voor kinderen zonder toezicht om mee te werken. De kleurstoffen zijn zeer geconcentreerd, dus enkele druppels gaan ver. Deze kleurstoffen zijn ook geschikt voor de aromabeads als u deze wilt verwarmen in de oven.

Echter is een waarschuwing voor de vloeibare kleurstoffen op zijn plaats, bij gebruik in soja gedragen was soorten kan de kleur totaal anders uitvallen. Soja heeft een kleur van zichzelf, door de combinatie hiervan en dit type was wordt zij nooit donker en kan zelfs vlekkerig blijven. Zwart is met soja was of een combinatie waarin soja was zit was niet haalbaar, evenmin komen de middel en donkere kleuren zelden goed door, of het nu blauw, groen, rood, bruin of paars is.

 

Kleur *Ruitjes* werken hetzelfde als de blokjes en zullen in een later stadium de website ook gaan bereiken. Hiervan is een extreem groot aanbod aan kleuren, ook zogenaamde black light types, echter zijn ze nog niet gearriveerd.

 

 

© 2020 - 2024 Geurenpaleis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel