Kleurstoffen Kaarsen/Melts

Geurenpaleis brengt diverse soorten artikelen bij elkaar om uw melts of kaarsen te kleuren. Dat kunnen blokjes zijn, vloeibaar, schilfers of zogenoemde ruitjes.

Momenteel hebben we de *Basic* kleurblokjes, dit zijn kleurblokken van ongeveer 13/14 gram waar 6 tot 9 kilo was mee gekleurd kan worden. Schaaf wat schilfers van het blokje en laat het in de gesmolten was oplossen.

Ook biedt Geurenpaleis de *Luxury* blokjes aan, deze blokjes werken precies hetzelfde als de *basic* blokjes, echter worden zij gemaakt door mensen die in de huidige maatschappij niet helemaal gelukkig zijn of dreigen buiten de boot te vallen, of dit nu financieel of qua gezondheid is, dat kan alle kanten op, deze groep mensen is creatief bezig door het maken van deze blokjes en krijgen hiervoor een (extra) zakcentje of aanvullend inkomen. Geurenpaleis steunt dit project en heeft besloten deze blokjes in het assortiment op te nemen. We willen u wel onder de aandacht brengen dat deze kleurblokjes niet allemaal even mooi gelijk zijn, ze hebben wat onregelmatigheden, soms klopt het gewicht niet helemaal, soms is de vorm een beetje "raar" of zijn ze gebroken. Neemt niet weg dat de werking hetzelfde is als de mooie gladde basic blokjes en de keuze uit kleurtjes misschien zelfs groter wordt.

Vloeibare kleurstof, hiervan zijn inmiddels een paar kleuren van gearriveerd. Dit is een vorm van kleuren die heel populair is maar waar enige voorzichtigheid mee is geboden en niet geschikt voor kinderen zonder toezicht om mee te werken. De kleurstoffen zijn zeer geconcentreerd, dus enkele druppels gaan ver. Het assortiment zal door de tijd verder uitgebreidt worden. Deze kleurstoffen zijn ook geschikt voor de aromabeads als u deze wilt verwarmen in de oven.

Kleur *Ruitjes* werken hetzelfde als de blokjes en zullen in een later stadium de website ook gaan bereiken. Hiervan is een extreem groot aanbod aan kleuren, ook zogenaamde black light types, echter zijn ze nog niet gearriveerd.

 

 

© 2020 - 2022 Geurenpaleis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel