Designer Geuren

Designer geuren, een mooie naam voor een verzameling geuren waarvan over het algemeen de originele namen niet gebruikt mogen worden. 

Geurenpaleis heeft een prachtig assortiment designer geuren bij elkaar gebracht en via onderstaande keuzes komt u uit bij de diverse type geuren.

Parfumolie met de aanduiding W.Type is een bekende damesgeur, de aanduiding M.Type is een bekende herengeur en U.Type is Unisex. JoJo Malo.Type spreekt nagenoeg voor zich een bekend parfumhuis uit London met als voornaam Jo dat wordt aangevuld met Malo met ne erachter.

 

 Damesgeuren     Herengeuren     Jo Malone Types    Unisex geuren

 

Van heel veel bekende en minder bekende parfums of merken, zijn dupes of ook wel types gemaakt. Dupe staat ook voor look-a-like, echter is een dupe nooit precies hetzelfde. Sommige oliën benaderen het origineel erg dicht, andere twijfel je of je wel met een dupe te maken hebt, weer andere lijken er voor het gevoel niet op. Voor zover mogelijk hebben wij getracht in de omschrijvingen aan te geven welke geur wordt bedoeld maar er zijn namen die nog gaan wijzigen. Ook bij dupes blijft het een geurervaring die niet voor iedereen hetzelfde is of zal zijn. Alle geuren die een dupe zijn hebben wij dan ook Type genoemd, omdat nooit een exacte match gehaald kan worden vinden wij de benaming Type meer tot haar recht komen.

Bent u op zoek naar een Type geur en komt u niet helemaal uit met onze omschrijvingen, mail ons gerust en wij kunnen u precies laten weten welke geur er wordt bedoeld. Geurenpaleis heeft nog geen totaal lijsten, ons assortiment is daar te sterk wisselend voor en dit wordt door de originele geuren fabrikanten ook sterk afgeraden daar er dan weer originele namen worden genoemd wat niet is toegestaan.

Is het geen bekende Parfum, Eau de Toilette of Aftershave die u zoekt, maar een type van een bekend merk, dan hebben we hier nog een aantal geuren voor u uitgesplitst. Wilt u precies weten waar de afkortingen of namen voor staan, mail ons gerust en we leggen u de afkortingen of naamsveranderingen uit.

   Bath en Body Works Types     Bodyshop types     Lush types   

Peak types     Victoria Secrets types     Yankee Types

Let op: Namen van handelsmerken en auteursrechten zijn volledig eigendom van hun fabrikanten en ontwerpers. Onze versies, types en dupes mogen niet worden verward met de originelen of onder een originele geregistreerde naam worden uitgebracht. Geurenpaleis heeft geen banden met de fabrikanten en ontwerpers van de originelen. Onze geuren zijn en blijven een interpertatie van een geur die is gemaakt door middel van chemische analyse en reproductie en geurinleving van en door mensen. Omschrijvingen dienen enkel om een idee te geven van een geurkarakter, niet om inbreuk te maken op de  fabrikanten, namen en haar unieke ontwerpers.
Geurenpaleis neemt geen enkele verantwoording indien haar afnemers wel besluiten de namen en/of afbeeldingen van handelsmerken te gebruiken, dit gebeurt geheel op eigen verantwoording.

Ook de namen die door Geurenpaleis worden gebruikt zijn eigendom van de uitgever, zij zijn niet vrij ter overname en ook hier rust evenals op alle afbeeldingen een copyright. Ongevraagd gebruiken of verspreiden is niet toegestaan.

 

© 2020 - 2021 Geurenpaleis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel