Moon that Works Types

Parfumolie met de aanduiding: MW.Type zijn types van geuren die uitgebracht zijn door Moon that Works. Geurenpaleis mag natuurlijk de originele naam niet gebruiken, maar als u uit de naam THAT verwijderd en het restant hardop uitspreekt dan is het vrij duidelijk welk geurenhuis er wordt bedoeld.

Moon that Works is een geurenfabrikant die in Europa niet heel veel bekendheid geniet, echter hebben zij vaak erg leuke maar zeker niet alledaagse samenstellingen uitgebracht.

Geurenpaleis heeft er een paar in het assortiment opgenomen, het zijn en blijven types, dus altijd een lijkt op geur met een twist.

 • Bitchy Brew MW.Type
  Bitchy Brew MW.Type

  Geurolie Bitchy Brew is volgens onze leverancier een type van Moonworks Witches Brew. Een betoverde, ietwat Hekserige combinatie van donkere specerijen, de donkerste viooltjes en licht gerookte patchouli. Deze mix is in een kookpo

  € 2,25
 • Passionated Patchouli MW.Type
  Passionated Patchouli MW.Type

  Parfumolie Passionated Patchouli een type van the Moon that Works. Een exotische en rijke geurmix van patchouli blad, sandelhout overgoten met een scheutje nerolie om te worden afgerond door zachte hout tonen en de nectar van agav

  € 2,45

© 2020 - 2022 Geurenpaleis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel