Wijze van Betalen

Bij ons kunt u kiezen uit de volgende manieren van betalen:

-iDeal (wordt door Mollie behandeld).

-Vooruitbetaling op rek.nr. NL44ABNA 045.51.68.776 tnv Jodena-Styles te Oldemarkt. Vermeld aub uw ordernummer.

-Contant of Pin bij het op afspraak ophalen van uw bestelling.

-Paypal, hiervoor wordt € 4,50 extra in rekening gebracht.

-Achteraf, van minimale bestelling van € 25,- tot maximaal € 250,- (via Klarna), hiervoor wordt € 4,50 extra in rekening gebracht. Orders met gebruikmaking van Klarna worden niet naar een ander adres dan het factuur adres verzonden.

-Bancontact, Online betalen voor Belgie (wordt door Mollie behandeld)

-KBC/CBC, Achteraf Betalen voor Belgie, hiervoor wordt 1% van het factuurbedrag doorberekend.

-Sofort Banking, Online betalen voor diverse Europese landen, hiervoor wordt 2% van het factuurbedrag doorberekend.

 

iDeal:

iDeal is bijna een realtime betaling. Wij kunnen direct zien of uw bank uw betaling heeft goedgekeurd en uw bestelling in behandeling nemen. Mollie behandeld al onze iDeal betalingen, Mollie is een door de Nederlandsche Bank gecertificeerde partner voor veilig betalingsverkeer.. Wordt een iDeal betaling geweigerd dan heeft dit meestal met een bankenstoring te maken of dat er te weinig saldo op uw rekening staat waardoor uw bank een betaling weigert.

 

Contant of Pin:

Contant heeft niet onze voorkeur, echter als u uw order na het maken van een afspraak op komt halen kunt u hier gebruik van maken. Wisselgeld is niet aanwezig. Bij het ophalen van een bestelling heeft het betalen met PIN onze voorkeur.

 

Sofort Banking, Bancontact, Belfius en KBC/CBC:

Dit zijn allen methodes voor Belgie, Duitsland, Oostenrijk en diverse Europese landen. Dit zijn realtime betalingen en worden verder behandeld door Mollie, onze gecertificeerde en door DNB goedgekeurde vergunninghouder en CPSP gecertificeerd. Voor sommige buitenlandse betaalmethodes wordt een kleine bijdrage gevraagd, dit is een deel van de extra kosten die wij moeten maken om deze methodes mogelijk te maken.

 

Vooruitbetaling:

Vooruitbetaling is precies wat het zegt. U maakt het bedrag van uw bestelling over op rekeningnummer:  NL44ABNA 045.51.68.776 tnv Jodena-Styles te Oldemarkt met vermelding van uw bestelnummer. Op het moment dat uw betaling op dit rekeningnummer is bijgeschreven nemen wij uw bestelling in behandeling.

 

Paypal:

Bij de keuze voor Paypal kiest u voor een veilige manier van betalen met gebruikmaking van uw mailadres en uw paypal rekening. De kosten die Jodena-Styles hiervoor moet betalen berekenen wij deels aan u door.

 

Creditcards:

Worden niet meer geaccepteerd.

 

Achteraf betalen via Klarna:

(Voorlopig niet meer aktief)

Wanneer u kiest voor de betaaloptie ‘achteraf betalen’, horen de bij Klarna geldende betalingsvoorwaarden. Hoe het traject bij Klarna loopt kunt u nazien op www.klarna.com, een stukje uitleg: Wanneer u uw winkelmandje heeft gevuld kunt u in het afrekenproces kiezen voor Klarna. U vult uw gegevens in, en door Klarna wordt een real time kredietwaardigheid onderzoek gedaan. Indien u niet in aanmerking komt om achteraf te betalen heeft u direct de mogelijkheid om alsnog af te rekenen via een andere betaalmethode. Is alles goedgekeurd dan kunt u de bestelling bevestigen en akkoord gaan met de algemene voorwaarden. Daarin vindt u een aanvulling inzake Focum - Achterafbetalen.nl en Klarna.

Let wel, indien uw verzoek tot achteraf betalen wordt afgekeurd is dat geen beslissing van Geurenpaleis (Jodena-Styles), het kan vele oorzaken hebben en Geurenpaleis heeft hier geen inzage in.

Tevens verzenden wij niet naar een adres dat  afwijkt van het factuuradres, dus orders afgerond met Klarna kunt u niet naar iemand anders of bijv. naar uw werkadres laten verzenden.

U ontvangt namens de webwinkel uw bestelling en via Klarna een digitale factuur. De door u ontvangen factuur kunt u eenvoudig betalen via de iDeal button in de factuur of u kunt het bedrag overmaken op het rekeningnummer dat vermeld staat in de factuur. U dient deze factuur binnen 14 dagen te betalen. Wordt dit niet gedaan volgt een aanmaning. Wordt dit ook niet opgevolgd volgt een incassotraject, hieraan kunnen hoge kosten verbonden worden.

Voor meer informatie en de voorwaarden: www.klarna.com

De kosten die voor Jodena-Styles aan deze manier van betalen zijn verbonden worden deels aan u doorberekend.

 

Niet Onbelangrijk:

Nieuwe bestellingen worden niet in behandeling genomen als er nog een factuur bij enige website van Jodena-Styles niet betaald is, hierin worden ook nog openstaande facturen bij Klarna meegerekend. Jodena-Styles zal u hiervan dan ook schriftelijk (mail) op de hoogte stellen.

Tevens behoud Jodena-Styles ten alle tijde het recht een geplaatste order te weigeren indien er reden tot twijfel is inzake de gegevens van de besteller / ontvanger of als de betaal providor ons hierom verzoekt. Tevens weigert Jodena-Styles een Klarna betaling in behandeling te nemen als er telkenmale weigeringen door Klarna hebben plaats gevonden.

 

Onder Jodena-Styles vallen al haar aangesloten websites zoals: Sweetscent, Geurenpaleis, Theepaleis, Parfumoliewinkel enz.

© 2020 - 2024 Geurenpaleis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel