Luxury *Canary Yellow* Kleurblokje

Artikelnummer: KLBFR03
Vorige Artikel 10 van 34 Volgende
€ 3,25 (inclusief btw)

Canary Yellow - Kanarie Gele Kleurstof voor het kleuren van kaarsen of wax. Met een blokje van 15 gram kun je minstens 7 tot 9 kg was kleuren. Met een dunschiller of mesje kun je gewoon wat van de blokjes afschaven. Deze kleurstof is alleen geschikt voor kaarsen en was, dus NIET gebruiken voor bad- en of bodyproducten.

Inhoud: 1 blokje van +/- 15 gram.

Waarom Luxury blokjes, die reden is heel eenvoudig, deze blokjes worden gemaakt door een enthousiast team van mensen met een beperking. De blokjes kunnen onderling best wel wat imperfecties hebben, de een is soms wat groter dan de ander, de randjes zijn niet altijd even mooi afgewerkt, enz. Om al die redenen en omdat we deze groep mensen willen steunen hebben wij ze Luxury genoemd, kleurblokjes gemaakt door mooie fantastische mensen.


Let wel op, de afbeelding geeft een impressie van de te behalen kleur. Ieder beeldscherm is anders waardoor een kleur anders kan zijn in het eindproduct. Daarbij is de eindkleur afhankelijk van de gebruikte hoeveelheid, wassoort en of zij voldoende warm is geweest waardoor de pigmenten zich hebben kunnen zetten. Diverse kleuren zullen ook uit het assortiment verdwijnen daar teveel op elkaar lijken.


 

© 2020 - 2023 Geurenpaleis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel