Maximaal 2 kg.

Kerax Soja Was Pillar Blend voor melts en vrijstaande kaarsen

Vorige Artikel 5 van 8 Volgende
€ 6,75 (inclusief btw)

LET OP:

vanwege de enorme schaarste worden bestellingen met meer dan 2 kg. was voorlopig niet in behandeling genomen. Plaatst u evengoed een order met meer kilo's, of meerdere keren binnen 2 weken dan wordt dit niet verzonden!! Wij willen iedereen gelijke kansen geven en dit is de enige manier om dat te realiseren.

We hebben weer wat harde (Pillar Blend) soja was op voorraad gekregen. Echter, de leveranties zijn nog steeds niet stabiel en hierdoor zien wij ons genoodzaakt om een maximaal aantal per order te hanteren. Ook is het bij ontvangst pas duidelijk of we vlokken of pellets zullen ontvangen.

We zijn noodgedwongen over moeten stappen op een ander inkoop kanaal, uiteraard nog steeds in Europa, en niet uit de wereld delen/landen waar we niet zeker van illegale of onbetrouwbare kind- en vrouwarbeid kunnen zijn.

Deze wassoort is de Pillar blend, uitstekend voor vrijstaande kaarsen en melts. Een 100% sojawas is een utopie, waarom? Omdat de kaars dan niet zal branden, daarom is er een klein beetje palmwas toegevoegd, wel van 100% gecertificeerde en duurzame bronnen om de brand- cq smeltbaarheid te bevorderen.

Deze waskorrel heeft een smeltpunt rond ongeveer 60°C tot 62°C en neemt tot 10% geurolie op. Het is onverstandig de was boven de 85°C te verhitten of de was gedurende een lange tijd warm (heet) te houden. De kwaliteit van de was loopt hierdoor terug en zij kan zelfs een ranzige bijgeur gaan ontwikkelen.

Indien u een lichte azijn achtige geur verneemt, dat kan, dit is door het natuurlijk zuiveren, als eenmaal een geurolie is toegevoegd verdwijnt dit en zult u dit niet meer waarnemen.

Wilt u oude kaarsen hergieten, verzeker u ervan dat ze van dezelfde wassoorten zijn, Soja Was kunt u opnieuw smelten en hergieten, het niet al te hoog verwarmen is dan van belang. Heeft er geurolie in gezeten, let dan op dat het geen fruitgeuren zijn, deze kunnen een branderige bijgeur geven.

Let ook op met kleurstoffen, hoe donkerder hoe meer kleurstof u nodig heeft, dit gaat ten koste van de brandbaarheid en het smelten van uw kaarsen of verstoppen van uw lont. Zeker bij het gebruik van Houten Lonten gaan donkere kleuren niet werken.

De fabrikant raad aan om bij het gebruik van mallen deze in ieder geval op kamertemperatuur te gebruiken, of voor te verwarmen, dit kan het lossen van de kaars/melt bevorderen.
Deze was is geproduceerd in de EU, Vegan en duurzaam. Niet getest op dieren en kinderhandjesvrij.

Spoel nooit was door de gootsteen, dit veroorzaakt verstoppingen!

Deze soja wax is niet geschikt voor massagekaarsen.

Inhoud: vanaf 500 gram.

INCI: Hydrogenated Soybean Wax, Palm Stearine Acid(minder dan 1%)

© 2020 - 2022 Geurenpaleis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel