Mica Tibetaanse Oker

Artikelnummer: MC-2148
Vorige Artikel 31 van 37 Volgende
€ 2,35 (inclusief btw)

Mica Tibetaanse Oker, een typische roodachtige kleur met een hint naar oud roze en bruine nuances. Mica is bijna nooit een dekkende kleur, hoe diep of donker van kleur ze ook is, ze blijft altijd enige transparantie houden in harde artikelen, bij vloeibaar gebruik is ze wat dekkender van kleur.

INCI:
Mica: 77019
Titanium Dioxide: 77891
Iron Oxide: 77491

Voorkom klontjes, voeg de mica niet rechtstreeks toe aan een basisproduct, maar vermeng haar eerst met een beetje geur- of etherische olie, basis olie of glycerine. 

Bij veelvuldig gebruik raden wij een mondkapje en veiligheidsbril te gebruiken, al is de mica van de hoogste zuiverheid, toch kan ze irritatie veroorzaken bij veelvuldig inademen of bij contact met de ogen.

Inhoud: 3 gram in covercup. 

Volgens Fabrikant / Leverancier geschikt voor gebruik in:

Badbruis:Ja
Crèmes:Ja
Inwendig Gebruik:Nee
Gel en Acryl Nagels:Ja
Korrelgrootte:10 - 60 Microns
Lipbalsem:Nee
Make Up:Ja
Nailart:Ja
Nagellak:Ja
Voedingsmiddelen:Nee
Waxmelts:Ja, ter decoratie niet voor kleurdiepte.
Zeep:Ja
Dierproefvrij:Ja
Kinderhandjes Vrij:Ja
MSDS/SDS Opvraagbaar:Ja
Vegan:Ja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Let wel: dit overzicht is volgens opgave fabrikant/leveranciers, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend, het is altijd wijs en verstandig om een mica uit te proberen op een heel klein oppervlak of in een kleine batch alvorens grotere aantallen te maken of uw huid te kleuren.

*Maak de cup altijd voorzichtig open, mica weegt erg weinig en verspreidt zich gemakkelijk door de lucht, oftewel, ze vliegt alle kanten op.

© 2020 - 2023 Geurenpaleis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel