Grotere Korrel

Mica Goldy Gold

Artikelnummer: MC-2138
Artikel 10 van 37
€ 2,45 (inclusief btw)

Mica Gold is Gold een typische goudkleurige mica, die wat grotere deeltjes heeft waardoor ze in sommige vloeistoffen of melts naar de bodem zakt. Mica is bijna nooit een dekkende kleur, hoe diep de kleur ook is, ze blijft altijd enige transparantie houden in harde artikelen, bij vloeibaar gebruik is ze wat dekkender van kleur.

INCI:

Fluorphogopite (Synthetische) Mica: 12003-38-2
Iron Oxide: 77492
Tin Oxide: 77861


Voorkom klontjes, voeg de mica niet rechtstreeks toe aan een basisproduct, maar vermeng haar eerst met een beetje geur- of etherische olie, basis olie of glycerine. 

Bij veelvuldig gebruik raden wij een mondkapje en veiligheidsbril te gebruiken, al is de mica van de hoogste zuiverheid, toch kan ze irritatie veroorzaken bij veelvuldig inademen of bij contact met de ogen.

Inhoud: 3 gram in covercup. 

Volgens Fabrikant / Leverancier geschikt voor gebruik in:

Badbruis:Ja
Crèmes:Ja
Inwendig Gebruik:Nee
Gel en Acryl Nagels:Ja
Korrelgrootte:200 - 700 Microns
Lipbalsem:Nee
Make Up:Ja
Nailart:Ja
Nagellak:Ja
Voedingsmiddelen:Nee
Waxmelts:Ja, ter decoratie niet voor kleurdiepte.
Zeep:Ja
Dierproefvrij:Ja
Kinderhandjes Vrij:Ja
MSDS/SDS Opvraagbaar:Ja
Vegan:Ja

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Let wel: dit overzicht is volgens opgave fabrikant/leveranciers, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend, het is altijd wijs en verstandig om een mica uit te proberen op een heel klein oppervlak of in een kleine batch alvorens grotere aantallen te maken of uw huid te kleuren.

*Maak de cup altijd voorzichtig open, mica weegt erg weinig en verspreidt zich gemakkelijk door de lucht, oftewel, ze vliegt alle kanten op.

© 2020 - 2024 Geurenpaleis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel